jump to navigation

Estratègies i mitjans d’actuació.

1.- Intervindrem en mítings electorals, si ens hi conviden ho farem per les bones. Però si no ens hi conviden i es tracta d’un partit que discrimini als homosexuals intervindrem, sense fer us de violència però intervindrem.

2.- En dies especials com l’onze de setembre, la Mercè, la Patum, Sant Jordi… organitzarem actes i estands on reivindicarem els drets homosexuals i on podreu a puntar-vos.

3.- Organitzarem xerrades per les escoles sobre orientació sexual, on també explicarem els riscos i malalties de transmissió sexual. Per acabar donarem un full per afiliar-se a la nostre ONG i també donarem una capsa de preservatius per prevenir malalties com la sida.

4.- Organitzarem tallers per la gent gran on podran conèixer més gent de la tercera edat que sigui homosexual, o on podran entendre i ficar-se en la pell dels seus fills o nets que són homosexuals, també posarem en marxa un servei de psicologia per la gent de la tercera edat homosexual que durant la dictadura va patir maltractaments, tan físics com psíquics.

Anuncis

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: